خواص سیر سیاه برای کبد چرب 6
سیر چه فواید و مضراتی دارد؟ معرفی ۱۵ مورد از خواص سیر برای بدن
به هر حال، زمانی که VLDL و دیگر کلسترولها در سطح بالایی هستند، به کبد آسیب رسانده و باعث بیماری کبد چرب میشوند. مجله تغذیه در ۲۰۰۲ خواص سیر برای کبد را کاهش کلسترول کل، کلسترول LDL (لیپوپروتئین با چگالی پایین)، کلسترول VLDL و تری گلیسیرید تشکیل شده در کبد اعلام کرد. مجله نقدهای تغذیه در ۲۰۱۳ نیز مطلبی را انتشار داد که اعلام میکرد مصرف منظم سیر میتواند از کبد چرب جلوگیری کرده یا آن را کاهش دهد. مصرف مداوم سیر سیاه میتواند سبب جلوگیری از بروز مشکلات مغزی مرتبط با افزایش سن، همچون پارکینسون و آلزایمر شود. این بیماری ها توسط سلول های مغزی آسیب دیده و وجود التهابات در مغز ایجاد میشوند. همانگونه که میدانید التهاب در مغز میتواند سبب بروز اختلال در حافظه و بدتر شدن عملکرد مغز با گذشت زمان گردد.
نوشیدن آب بعد از سیر سیاه میتواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. سیر ترشی یک ترشی بسیار قوی و غلیظ است و ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی آن بیشتر از سیر خام است. به نظر میرسد که سیر ترشی میتواند به پاکسازی و سمزدایی کبد کمک کرده و از تجمع سموم و چربی در کبد جلوگیری کند.
توصیه چی شی این است که اگر به دنبال یک راه افتاده برای جلوگیری از افزایش وزن ناشی از رژیم غذایی پرچرب هستید، سیر سیاه یک گزینه موثر است. علاوه بر این، سیر سیاه میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند که این امر به طور غیرمستقیم از آسیبهای قلبی ناشی از دیابت جلوگیری میکند. این ویژگیها سیر سیاه را به یک گزینه قدرتمند برای حمایت از سلامت قلب و عروق در بلندمدت تبدیل کرده است. التهاب مزمن یکی از عوامل اصلی بسیاری از بیماریهای جدی از جمله آرتریت، بیماریهای قلبی و حتی سرطان است.
تأثیرات آنتیاکسیدانهای سیر سیاه به قدری قوی است که این مکمل را به یک عامل مؤثر در پیشگیری و درمان کبد چرب تبدیل کرده است. با کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب در کبد، سیر سیاه میتواند به کاهش تجمع چربی در کبد کمک کرده و عملکرد کبد را بهبود بخشد. این خاصیت، سیر سیاه را به یکی از گزینههای طبیعی و مؤثر برای مدیریت کبد چرب تبدیل میکند. علاوه بر مصرف سیر سیاه، پیروی از یک رژیم غذایی سالم و کمچرب حاوی میوهها، سبزیجات و غلات کامل میتواند به بهبود وضعیت کبد چرب کمک کند. همچنین فعالیت بدنی منظم مانند پیادهروی، شنا یا دویدن، به کاهش چربی بدن و تقویت عملکرد کبد کمک میکند.
سیر سیاه ویژگی های خاصی دارد که آن را برای درمان بیشتر بیمارهای استفاده می کنند. سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد و همچنین ترکیب بیشتری از S-Allylcysteine در آن وجود دارد که به جذب آلیسین کمک می کند. یک حبه سیر سیاه بدون بو با طعم نسبتا شیرین مصرف کنید و از خواص سیر سیاه بهرمند شوید. اگر سیر معمولی را از ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری کنید تا تبدیل به سیر سیاه شود. این فرآیند که تبخیر نامیده می شود باعث شیرین شدن مزه سیر می شود و رنگ آن را سیاه می کند و به آن حالت ژله ای و نرم می دهد.
خواص سیر سیاه برای اسپرم مردان
قیمت سیر سیاه اصل
سیر سیاه اصلی
مراکز فروش سیر سیاه
تاریخچه سیر سیاه
قیمت سیر سیاه لاغری
طرز تهیه سیر سیاه دکتر بیز
طرز تهیه سیر سیاه در فر
لاغری سریع با سیر سیاه
سیر سیاه دکتر بیز برای اسپرم نی نی سایت